WINKEL

Winkel

Welkom in onze winkel:
Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg
+32 498 57 02 94

- Do: 15u - 18u
- Vr - za: 11u - 18u

Verrukkelijke Paasgeschenken

La Passione - Pasen

Duik in een wereld van zoete verrassingen en vier de vreugde van Pasen met onze uitgebreide collectie van ambachtelijk gemaakte chocolade. Van lekkere paaseitjes en verrukkelijke chocoladekonijntjes tot ballotins gevuld met overheerlijke pralines, allemaal met liefde en vakmanschap bereid om jouw paasviering extra speciaal te maken. Download de Paasfolder en geef je bestelling door of spring binnen in onze winkel (Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg)

  • Do: 15u - 18u
  • Vr - za: 11u - 18u

Download onze Paasfolder

Noord-Italiaanse wijnen

Een eigenzinnige selectie uit Zuid-Tiroolse wijnkelders, geproefd, gewikt en gewogen. Het resultaat van vele omzwervingen in een regio die het label “leven als God in Frankrijk” verdient. Leven als God in Zuid-Tirol dus. Met een glas wijn aan de lippen en een lekker stuk gerijpte ham binnen handbereik. Ontdek het zelf tijdens onze wijndegustaties.

La Passione

Zeg het met chocolade

In onze winkel vind je de heerlijkste chocolade van Valentino Chocolatier. Sinds de oprichting in 1978 is Valentino gegroeid tot één van de beste producenten van echte handgemaakte Belgische chocolade, met een Italiaanse toets. Het hele jaar door heb je in onze winkel de keuze uit een ruim gamma van pralines en holgoed voor iedere feestgelegenheid.

La Passione

Geschenkmanden op maat

Verwen je vrienden, familie, collega's of zakenrelaties met een origineel geschenk. Op basis van je budget vullen we je mand met overheerlijke ambachtelijke lekkernijen. Lekkere Noord-Italiaanse wijnen, verrukkelijke Valentino chocolade en unieke delicatessen.

La Passioine

Openingsuren 

  • Do: 15u - 18u
  • Vr - za: 11u - 18u

Adres

Sint-jobstraat 104, 3550 Bolderberg