FEESTZAAL

EEN NIEUWE LOOK, EEN NIEUWE SMAAK,
EEN NIEUWE ERVARING!

Wil jij gebruik maken van onze feestzal?

Geef een belletje via 32 498 57 02 94 of stuur een mail via hallo@fleuryn.be

In het bruisende hart van Bolderberg creëerden Hilde en Jeffrey met restaurant La Passione een universum waar ze hun gasten lieten kennismaken met een (unieke) culinaire beleving. Na 5 intensieve en leerrijke jaren is de culinaire honger en ambitie er alleen maar groter op geworden en zijn Hilde en Jeffrey erop gebrand de smaakpapillen van hun klanten nog beter te prikkelen. Met een nieuw concept leggen ze de lat nog hoger en daar hoort ook een nieuwe naam bij.

We heten jullie vanaf nu hartelijk welkom in restaurant fleuryn, waar Hilde en Jeffrey en hun team je smaakpapillen verwennen met (h)eerlijke Vlaamse culinaire klassiekers, bereid met dagverse seizoensgebonden ingrediënten.  

fleuryn: feestzaal met culinaire restaurant service

We verwelkomen je nog steeds graag in onze (polyvalente) feestzaal. Op onze bovenverdieping hebben we een polyvalente zaal (35 personen) waar je in alle privacy terecht kan voor feesten, vergaderingen, recepties of bedrijfspresentaties. Het enige dat we van je vragen is ontspannen. Wij zorgen voor de rest. Om je maximaal te laten genieten, kan je ook gebruikmaken van het volledige restaurant, inclusief uitstekende (restaurant)service. In totaal zijn er 90 plaatsen (walking dinner) ter beschikking.

Meer info