info

VLAAMSE KLASSIEKERS MET VERSE
SEIZOENSGEBONDEN INGREDIËNTEN

Schuif gezellig bij in ons splinternieuw restaurant en laat je met de glimlach bedienen. Verwen je smaakpapillen met hartverwarmende Vlaamse klassiekers, afgewerkt met een zuiderse toets en vergezeld van lekkere Noord-Italiaanse wijnen.

De keuken volgt het ritme van de seizoenen en onze enthousiaste Chef maakt er een punt van om elke dag met verse ingrediënten aan de slag te gaan. Ook de liefhebbers van een snelle hap, tussendoortjes en heerlijke desserts komen ruim aan hun trekken.

  Bedrijfs- en business lunches

  Een deal beklinken aan de dis? Of gewoon het nuttige aan het aangename koppelen? Verander van perspectief in ons gezellig restaurant of in de discrete setting van een aangepaste geprivatiseerde ruimte.

  In ons restaurant geniet je van een 3-gangen zakenlunch voor € 55 p.p. (wijn en frisdrank inbegrepen).
  Ontdek het menu en reserveer je tafel.

  La Passione restaurant

  Cosy wijnbar

  Nestel je aan onze wijnbar om te klinken in goed gezelschap of te genieten van een aperitiefje. Onze wijnen zijn gerijpt in Noord-Italiaanse vaten en geselecteerd voor elke gelegenheid door een rasechte kenner.

  La Passione wijnbar

  Zomers terras

  Wil je culinair genieten of wegdromen met een goed glas wijn of een lekkere kop koffie en toch genieten van het zalige weer? Dan kan je ook op ons gezellig buitenterras terecht.

  La Passione terras

  Het genot verlengen?

  Spring dan terloops even binnen in onze winkel waar je een rijk gamma aan ambachtelijke specialiteiten kan ontdekken. Geniet thuis na van de (h)eerlijke producten of verras je familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties met een rijk gevulde geschenkmand op maat.

  La Passione winkel

  Openingsuren restaurant

  • Ma - Di: 12u - 14u30
  • Do - Vr - Za: 12u - 14u30 | 17u - 21u
  • Zo: 12u - 14u30 | 17u - 20u
  • Wo: gesloten