info

Een nieuwe look, een nieuwe smaak,
een nieuwe ervaring!

Openingsuren restaurant fleuryn

• Lunch: vr: 12u - 13u30 
• Diner: do - vr - za: 18u30 - 20u  
• Zondag: 12u - 13u30 
• Ma - di - wo: reservatie vanaf 10 p.

In het bruisende hart van Bolderberg creëerden Hilde en Jeffrey met restaurant La Passione een universum waar ze hun gasten lieten kennismaken met een (unieke) culinaire beleving. Na 5 intensieve en leerrijke jaren is de culinaire honger en ambitie er alleen maar groter op geworden en zijn Hilde en Jeffrey erop gebrand de smaakpapillen van hun klanten nog beter te prikkelen. Met een nieuw concept leggen ze de lat nog hoger en daar hoort ook een nieuwe naam bij.

We heten jullie vanaf nu hartelijk welkom in restaurant fleuryn, waar Hilde en Jeffrey en hun team je smaakpapillen verwennen met (h)eerlijke Vlaamse culinaire klassiekers, bereid met dagverse seizoensgebonden ingrediënten.  

Ga naar restaurant fleuryn

En La Passione?

La Passione zal niet verdwijnen, enkel het restaurant gaat verder onder een nieuwe naam en met een gewijzigd concept. In onze winkel kan je nog steeds terecht voor heerlijke chocolade van Valentino, geschenken voor iedere gelegenheid en geschenkmanden op maat. Verenigingen helpen we geld verdienen verder met de verkoop van pasta's en andere gerechten. En voor de feestdagen voorzien we met La Passione heerlijke afhaalmenu's (later meer hierover).