Over ons

Gastvrijheid en liefde voor authentieke smaken

PROEF HET GOEDE LEVEN

Hilde en Jeffrey hebben het tot hun missie gemaakt hun gasten in te wijden in de kunst van het goede leven.

Hilde en Jeffrey zoeken al jaren naar het recept van het goede leven. Met La Passione kreeg hun queeste gestalte. In het bruisend hartje van Bolderberg hebben ze een universum gecreëerd waar ze hun gasten pamperen.

Hun voorliefde voor eerlijke en authentieke producten combineren ze met de kunst van de gastvrijheid. Ze dokterden een concept uit voor levensgenieters met gevoelige smaakpapillen en een hang naar gezelligheid. Want genieten doe je toch samen?

Bons vivants halen hun hart op tijdens de (muzikale) events en wijnproevers jongleren met tannines onder de deskundige regie van een gepassioneerde kenner tijdens de wijndegustaties.

Bekijk onze presentatie

La Passione restaurant

Restaurant, winkel, wijnen en events

Fijnproevers en smulpapen schuiven aan tafel in het gezellige restaurant waar de Chef met verse seizoensgebonden ingrediënten heerlijke gerechten uit zijn koksmuts tovert terwijl de heer des huizes zijn kennis over Noord-Italiaanse wijnen etaleert.

Liefhebbers van pure smaken komen aan hun trekken in de winkel. Hilde en Jeffrey werken enkel samen met producenten die hun specialiteiten, lekkernijen en dranken op ambachtelijke wijze vervaardigen.

La Passione wijnen

La dolce vita in Bolderberg

Hilde en Jeffrey hebben het tot hun missie gemaakt hun gasten in te wijden in de kunst van het goede leven. Ze doen dit met passie en hechten veel belang aan authenticiteit, of het nu gaat om de smaken in je bord of de gemoedelijke sfeer waarin je ondergedompeld wordt.

Anekdotes delen, herinneringen ophalen, belangrijke levensmomenten vieren of gewoon even ontspannen met familie en vrienden...La Passione is een halte waar je graag even afstapt voor een (culinair) verwenmoment.

Hilde, Jeffrey en het hele La Passione-team heten je van harte welkom!

La Passione winkel