Heerlijk Paasmenu
20, 21 en 22 april
20, 21 en 22 april
Schuif gezellig aan tafel voor een culinaire hoogmis. Onze Chef laat je smaakpapillen verrijzen boven heerlijke bordjes met moderne Vlaamse klassiekers. Ontdek het menu (verkrijgbaar in 4 of 5 gangen):
PROSECCO MET AMUSE
*****
GRAVAD LAX
Huisgemarineerde Zalm - Verse Aspergessalade - Limoencrème - Kruidensalade
*****
ASPERGESSOEP
Asperges - Grijze Garnaaltjes - Bieslook
*****
ZEEBAARS
Zeebaarsfilet - Parmaham - Risotto - Lamsoor - Parmezaan
*****
SORBET VAN WITTE PERZIK
*****
KALFSHAAS & ASPERGES
Kalfshaas - Asperges - Pommes Fondant - Spinazie - Dragon
*****
DESSERT LA PASSIONE
Framboos - Braambes - Blauwe Bes - Rode Bes - Vanille IJs - Prosecco
Reserveer tijdig je tafel
Het menu wordt geserveerd op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 april.
- 4 gangen: € 62,50 PP (dranken niet inbegrepen)
- Prosecco met amuse - Gravad Lax - Aspergessoep - Kalfshaas & Asperges - Dessert La Passione
- 5 gangen: € 72,50 PP (dranken niet inbegrepen)
- Prosecco met amuse - Gravad Lax - Aspergessoep - Zeebaars - Kalfshaas & Asperges - Dessert La Passione
- Assortiment kazen ipv dessert = + € 8
Reserveer voor 18 april via info@la-passione.be of +32 498 57 02 94 (met vermelding van gewenste datum)



