Nieuwe ambachtelijke streekproducten in onze winkel

Ontdek een eigenzinnige selectie van nieuwe ambachtelijke streekproducten.

Nieuw in het schap: voorgeproefd en gesmaakt

Naar het overzicht

België, Portugal, Noord-Italië,... Hilde en Jeffrey gaan bijna letterlijk bij de producenten over de vloer om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed zit. Op die manier hebben ze hun winkel uitgebouwd met een eigenzinnige selectie van ambachtelijke streekproducten.

Grisbi koekjes

De beroemde grisbi koekjes doen iets in je mond wat je niet snel zal vergeten. Proef die combinatie van knapperigheid en een vulling van chocolade- , hazelnoot- of citroencrème.

Jules Destrooper

Sinds 1886 een vaste waarde als dessert- en koffiekoekje. Wereldwijd geprezen en nu ook op onze schappen. Het geluk zit (soms) in een klein koekje.

Porto Romariz

Het portohuis Romariz werd opgericht in 1850 tijdens de Portugese koloniale bloeiperiode. Klink op de vriendschap met een zoete porto die enkele jaren in het vat gerijpt is.

Macario frisdrankjes

In de jaren vijftig maakte een grootmoeder homemade frisdrank voor haar kleinkinderen. Vandaag herinnert alleen de retroverpakking aan die tijd. De verfrissende smaak is gebleven.

Mosterd van Edmond Fallot

Karaktervolle mosterd uit de Bourgognestreek met kruiden, fruit of honing. Deze smaakmaker wordt sinds 1840 geproduceerd door een onafhankelijk familiebedrijf.

Olijfolie van Marchese

In het familiebedrijf Casale Marchese produceren ze naast lekkere wijnen ook een excellente olijfolie. Hun wijn kreeg een frascati superiore DOCG. Hun olijfolie doet zeker niet onder.

Truffelchips van Tartuflanghe

Bij Tartuflanghe draait alles om truffels. En als innovatieve ondernemers geven ze deze lekkernij ook buiten het seizoen een verlengd leven als aperitiefhapje.

Prosecco Ponte & prosecco Bottega

De Ponte is een fruitige spumante uit de heuvels van Treviso. Het fraaie bouquet van de Bottega komt vlakbij Venetië tot stand. Allebei op basis van streng geselecteerde “glera” druiven.

Olijfolie van Il Grezzo

De ongefilterde olijfolie van Il Grezzo wordt meteen gebotteld na het persen van de olijven. Een beetje troebel op het zicht, maar rijk aan vitaminen en antioxidanten.

Maak iemand gelukkig met een geschenkmand

Nog een greep uit ons aanbod: snoepjes, koekjes, Valentino chocolade, grappa's, likeuren, gin, Forst bier, specerijen, sauzen, marmelades, chutneys, smoothies, wijnconfituren, azijnen, balsamico’s, olijfoliesn pasta's, pure confituren van Alpe Pragas, kleurrijke bonbons van Stedeler’s, Südtiroler Speck, Siciliaanse specialiteiten op basis van groenten en zeevruchten en een uitgebreide selectie Noord-Italiaanse wijnen.

Stel een geschenkmand samen als je niet kan kiezen en maak je familie, vrienden of zakenpartners gelukkig.