Kersthappening Bolderberg in het teken van de Warmste Week

9 december
Kersthappening Bolderberg
voor het goede doel

De Warmste Week

Op 9 december organiseert BHV (Bolderbergse Handelsvereniging) opnieuw de Kersthappening Bolderberg, in teken van de Warmste Week. Een deel van de opbrengst zal dan ook gestort worden aan dit initiatief.

Bolderberg wordt weer omgetoverd tot een gezellig, warm kerstdorp, met kerstverlichting langs de St-Jobstraat, Vrunstraat en Galgeneinde en de jaarlijkse Bolderbergse Kerstboom. De happening begint om 17u30 aan de ingang van Domein Bovy voor de fakkeltocht. Mensen van buiten Bolderberg kunnen hun auto op de parking van Domein Bovy in de Galgeneinde plaatsen. Fakkels zijn verkrijgbaar bij La Passione voor € 3 per stuk of € 5 voor 2 stuks. Vervolgens gaat de happening door tot 01u00 op het Castellopleintje, met een spetterend vuurwerk om 21u00. Het geheel wordt opgeluisterd door een professionele DJ.

Bij ons kan je uiteraard terecht voor wijnen, grappa en bubbels of chocolademelk, jägertee en koffie om je op te warmen. Voor de hongerigen staan er hapjes op het menu. De winkel is ook uitzonderlijk open tot 24u00!