Zaakvoerder Jeffrey Jennen treedt toe tot het culinaire gezelschap “33 Masterchefs of Belgium”

Zaakvoerder Jeffrey Jennen treedt toe tot het culinaire gezelschap “33 Masterchefs of Belgium”

Op maandag 2 december werd het lidmaatschap van Jeffrey gehuldigd in excellent gezelschap tijdens de 57ste Grote Nacht van de “33 Masterchefs of Belgium” in het Kursaal van Oostende.

Naar het overzicht

Op maandag 2 december werd het lidmaatschap van Jeffrey gehuldigd in excellent gezelschap tijdens de 57ste Grote Nacht van de “33 Masterchefs of Belgium” in het Kursaal van Oostende. Chefkok Jurgen vond zelfs een moment om met de alomtegenwoordige James Cook op de foto te gaan.

Sinds 1962 promoot “33 Masterchefs van Belgium” de Belgische kookkunst en gastvrijheid. In hun manifest pleiten ze o.a. voor kwaliteit, lokale producten en duurzaamheid.

Dit is helemaal volgens de filosofie van zaakvoerders Jeffrey Jennen en Hilde van Gaal die samen met hun team hun gasten culinair verwennen sinds de opening van het nieuwe restaurant in 2018. Chefkok Jurgen verdiende zijn sporen in verschillende sterrenrestaurants en is sinds 2008 opgenomen in les Compagnons de la Toque Blanche.

Ondertussen is er een menukaart om fier op te zijn en wordt er elke dag geschaafd aan de recepten. Zowel bourgondiërs als fijnproevers vinden hun gading. En ook bedrijven komen hier tafelen om goede deals af te ronden of belangrijke partners te pamperen.

Kom gerust een proeven van onze keuken.

Warme en culinaire groeten,
Het La Passione-team