Afhaalgerechten en gratis levering tijdens corona-sluiting

NIEUWE AFHAALGERECHTEN!!!! Gratis levering binnen een straal van 15 km.

7 op 7, tussen 9u en 21u kan er besteld, afgehaald en geleverd worden na afspraak per telefoon of mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Gelieve bij communicatie per mail altijd je telefoon nummer mee te delen.

Verdere info i.v.m. afhalen en levering vind je onderaan deze pagina.

Naar het overzicht

De coronacrisis maant aan tot voorzichtigheid en wij nemen onze verantwoordelijkheid. Sinds vrijdag 13 maart heb je de keuze uit een aantal afhaalgerechten. We leveren gratis binnen een straal van 15 km.

Ontdek hieronder de nieuwe afhaalgerechten of download het als printversie.
 

Aperitief hapjes

  • Drie luxe amuses volgens het seizoen:  € 7,50
  • Anti pasti schotel (2 pers) geserveerd met kazen van Van Tricht en zijn gezellen:  € 25,00
  • Anti pasti voor 1 persoon: € 12,50 
  • Assortiment bladerdeeg hapjes (per stuk te bestellen): € 1,50  
  • Prosecco: € 16,00 
  • Huischampagne: € 35,00 
  • Moët champagne: € 42,00

Soep

  • Tomatensoep met balletjes:  € 6 / liter
  • Aspergesoep:   € 9 / liter
  • Kreeftensoep met zijn gezellen: € 14 / liter

Broodjes zijn voorzien bij de soepen

Voorgerechten

  • Asperges op Vlaamse wijze met coulis van peterselie: € 12,50
  • Asperges op Noorse wijze: 14,00
  • Asperges La Passione met ham, truffel en stukje ganzenlever: € 15,00
  • Gerookte ham met mango en meloen bolletjes: € 13,50
  • Noordzee slaatje met vijf soorten vis: € 15,00
  • Taartje van Schotse huisgerookte zalm opgevuld met grijze garnaal: € 15,00
  • Carpaccio van rund , truffel, Parmezaan en crumble: € 13,00
  • Vitello Tonato met zijn gezellen: € 14,00

Tussengerechten

  • Gerookte eend met asperges en mousseline en sinaasappel: € 15,00
    Witte asperges met ganzenlever en mango dressing: € 16,00
  • Gazpacho van coeur de boeuf met handgepelde garnaal: € 12,50
  • Trio van paling op wijze van de Chef: € 15,00
  • Halve koude kreeft of hele koude kreeft: € 22,00 / € 44,00 
  • Videe met puree op grootmoeders wijze (250gr) met salade en bladerdeeg: € 14,00
  • Stoofvlees (250 gr) met puree en salade: € 14,00
  • Tomaat garnaal (125 gr garnaal): € 17,50
  • Kaas- en/of garnaalkroket (2 stuks): € 12,50

Hoofdschotel (vis) - warme groenten en aardappelgarnituur inbegrepen

  • Trio van vis: € 18,50
  • Vispannetje: € 17,50
  • Tongrolletjes: € 18,00
  • Zalm met julienne groenten: € 18,00
  • Kabeljauwhaas met warme groenten: € 20,00
  • 5 gegrilde soorten vis & twee sauzen: € 23,00
  • Halve warme kreeft of hele warme kreeft (met salsa van mango): € 22 / € 44
  • Heilbot: € 18,00

Hoofdschotel (vlees) - warme groenten en aardappelgarnituur inbegrepen

  • Filet pure bearnaise (220 gr) met warme groenten: € 25,00
  • Speenvarken met porto saus: € 22,00
  • Duroc varkenshaasje met pepersaus: € 22,00
  • Parelhoenfilet met druivensaus: € 22,00
  • Kalfshaas: € 25,00
  • Grill van vlees (5 stuks) met twee sauzen: € 25,00
  • Spare ribs: € 22,00
  • Hoevekip: € 21,00

Kids (tot 12 jaar)

  • Pasta bolognaise: € 8,00
  • Kip appelmoes: € 10,00
  • Videe: € 9,00
  • Kaas of garnaalkroket naar keuze met slaatje (1 stuk): € 8,00

Dessert

  • Crème brûlée van speculaas: € 6,00
  • Tiramisu: € 6,00
  • Chocomousse: € 6,00
  • Dessert bord met vijf verrassingen: € 10,00
  • Dessert van de Chef: € 9,00
  • Kaasplank 1 persoon: € 10,00
  • Kaasplank als afsluiter: € 25,00
  • Koffie garnituur per persoon: € 4,50

Wijnen

  • Aangepaste huiswijnen (wit / rood) - 2 flessen: € 20,00
  • Suggestie wijnen (wit / rood) - 2 flessen: € 32,00
  • Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag

Dagschotel: € 17,00

  • Vis of vlees met kleine zoetigheid
  • Van maandag tot vrijdagmiddag

Ontdek de dagschotel op onze Facebookpagina.

Weekmenu Van de chef (3 gangen): € 33,00

  • Amuses / Voorgerecht vis of vlees / Hoofdgerecht vis of vlees / Dessert van de chef / Snoepje voor bij de koffie
  • Van maandag tot vrijdagmiddag

Ontdek de dagschotel op onze Facebookpagina.

Weekendmenu: 3 of 5 gangen: € 35,00 / € 45,00

  • Twee amuses / Voorgerecht vis of vlees / Soep / Tussengerecht vis of vlees / Hoofdgerecht vis of vlees / Dessert van de chef / Koffie versnaperingen

Ontdek de dagschotel op onze Facebookpagina.

Koude en warme buffetten (vanaf 10 personen) en buffetten op maat zijn mogelijk op aanvraag via +32 498 57 02 94 of keuken@la-passione.be

Download het afhaalmenu als pdf

Bestellen en afhalen

Bestellen en afhalen kan 7 op 7, tussen 9u en 21u. Het tijdstip wordt afgesproken via telefoon of e-mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Vermeld ook je telefoonnummer indien je bestelt per e-mail.

Waar afhalen?

In onze Winkel: Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg, na afspraak

Gratis levering?

We leveren gratis binnen een straal van 15 km voor bestellingen vanaf € 30. Voor elke extra km rekenen we een bedrag van € 1 aan. Levering is voorzien tussen 10u en 13u of tussen 16u en 20u. Voor just-in-time levering wordt een extra kost aangerekend afhankelijk van
de locatie.

Hoe kan je betalen?

Betalingswijze: af te spreken bij bestelling. Cash of bancontact bij afhalen. Cash, Payconic of overschrijving bij levering. 

Welke veiligheidsmaatregelen neemt La Passione?

In onze keuken werken we zoals altijd volgens strikte hygiënische regels. Het La Passione-team hecht veel belang aan hygiëne en volgt de veiligheidsvoorschriften van de overheid minutieus op. Bij afhaling en levering respecteren we een afstand van minimum 1 meter. 

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mailtje: keuken@la-passione.be of geef een belletje: +32 498 57 02 94