Afhaalgerechten en gratis levering tijdens corona-sluiting

NIEUWE AFHAALGERECHTEN!!!! Gratis levering binnen een straal van 15 km.

Op ma, di, do, vr, za en zo (woensdag gesloten), tussen 9u en 21u kan er besteld, afgehaald en geleverd worden na afspraak per telefoon of mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Gelieve bij communicatie per mail altijd je telefoon nummer mee te delen.

Verdere info i.v.m. afhalen en levering vind je onderaan deze pagina.

Naar het overzicht

De coronacrisis maant aan tot voorzichtigheid en wij nemen onze verantwoordelijkheid. Wij bieden keuze uit een aantal culinaire afhaalgerechten. We leveren gratis binnen een straal van 15 km.

Ontdek hieronder de nieuwe afhaalgerechten of download de printversie.
 

Aperitieven & cocktails

  • Huis prosecco 250 ml: € 5,50
  • Huis prosecco 750 ml: € 16,00
  • Feestchampagne 750 ml: € 35,00
  • Huischampagne 750 ml: € 45,00
  • Magnum Huischampagne 1,5 l: € 90,00
  • Huisaperitief wodka / gember / cardemon / vers fruit: € 10,00
  • Huismocktail gember / cardemon / limoen / vers fruit: € 9,00

Aperitief hapjes

  • Trio van luxe amuses: tartaar van rund / zalm pompoen / tomaat mozzarella: € 9,00 p.p.
  • Tapas van de chef (4 stuks): Sint-Jacobsvrucht limoen / aardpeer garnaal / mango wild / carpaccio truffel: € 18,00 p.p.
  • Tapas de luxe assortiment (8 stuks): primeur vis & vlees. Volwaardige tapas voor een leuke bubbel, geleverd met brood en krokante soepstengels: € 38,00 p.p.
  • Antipasti vlees / kaas / garnituur / brood: € 15,00 p.p.
  • Anti pasta de luxe vlees / kazen / patés / garnituur / brood: € 20,00 p.p.
  • Kaasbordje (100 gr) van kaasmeesters van Tricht met garnituur & brood: € 9,00 p.p.
  • Kaasplank (250 gr) van kaasmeesters van Tricht met garnituur & brood: € 20,00 p.p.
  • Vleesplank (250 gr) gerookt / gekookt / gebakken met garnituur & brood: € 20,00 p.p.

Soep

  • Cappuccino van bospaddestoelen & zwarte truffel: € 9,00 / liter
  • Pompoensoep met tong en garnaal: € 12,00 / liter
  • Kreeftensoep met garnaal en rivierkreeftjes: € 13,50 / liter
  • Tomatensoep met huisgemaakte kippenballetjes: € 7,00 / liter
  • Soep van aardpeer: € 9,00 / liter

Broodjes zijn voorzien bij de soepen

Voorgerechten

  • Taartje van rund / parmezaan / truffel / notensla / tomaat: € 15,00
  • Carpaccio van wit blauw rund met zijn gezellen: € 15,00
  • Carpaccio van hert met Chutney en slascheuten: € 15,00
  • Noordzee delicatessen met zeegroen: € 15,00
  • Trio van zalm (gerookt / gemarineerd / ceviche): € 15,00
  • Duo van ganzenlever in 2 creaties: € 17,50
  • Wilde eend (gerookt / appelsien / mango / Chutney): € 15,00
  • Crème brûlée van ganzenlever: € 12,50
  • Sint-Jacobsvrucht / paling / tonijn: € 15,00

Tussengerechten (warm)

  • Zeetong / shiitake / kreeft / garnaal / gekarameliseerd witloof: € 18,00
  • Wilde Noorse zalm met charlotte / bieslook / garnaal / witte wijn: € 15,00
  • Zeewolf met spinazie / paarse truffel/ beurre blanc: € 15,00
  • Sint-Jacobsvrucht met wakame / venkel / sambuca: € 15,00
  • Halve kreeft la Passione: € 22,00
  • Hele kreeft la Passione: € 44,00
  • Pasta tartufo: € 22,00
  • Bosduiffilet met gember / Brussels lof / Porto: € 15,00
  • Zwezerik / kropsla / honing / krokant: € 17,00
  • Koninginnehapje (bladerdeeg / kipgehakt / champignons): € 12,00

Hoofdgerecht wild - warme groenten en aardappelgarnituur inbegrepe

  • Hertenfilet met herfstgroenten / knolselder / aardappel / wildjus: € 24,00
  • Fazant op Brabantse wijze met peer en veenbes: € 23,00
  • Wilde parelhoen met druiven / witte wijn / wildjus / primeur groentjes: € 22,00
  • Patrijs met zijn gezellen (2 dagen op voorhand bestellen): € 25,00
  • Wilde haas met rode wijnsaus en vergeten groenten: € 25,00
  • Trio van wild met zijn gezellen: € 27,00

Hoofdgerechten (vlees) - warme groenten en aardappelgarnituur inbegrepen

  • Duroc varkenshaasje met herfstgarnituur en aardappeltjes: € 22,00
  • Speenvarken met portosaus en vergeten herfstgroentjes: € 22,00
  • Hoevekip met aangepaste saus en wokgroenten: € 22,00
  • Ribbetjes met hun gezellen: € 22,00
  • Filet pur met twee sauzen: € 25,00
  • Entrecote met warme groenten en rozemarijnsaus: € 25,00
  • Grill van drie vleessoorten met groenten, aardappeltjes en sauzen: € 27,00
  • Stoofvlees met salade en aardappeltjes: € 20,00

Hoofdgerecht (vis) - warme groenten en aardappelgarnituur inbegrepen

  • Gebakken tarbot met garnaalsaus: € 25,00
  • Griet op vel gebakken met groene kruiden: € 25,00
  • Scampi’s lookroom of lookboter (7 stuks): € 24,00
  • Trio van vis met Saint-Véransaus: € 26,00
  • Koolvis op vel gebakken met een trio van herfstgarnituren: € 23,00
  • Scampi’s & gamba’s op wijze van de Chef: € 28,00
  • Tongrolletjes op een bedje van wokgroenten: € 20,00

3- of 4-gangen kidsmenu tot 12 jaar (3 gangen: € 15 / 4 gangen: € 20)

  • Amuses met kidibul
  • Slaatje garnaal of kip
  • Tomatensoep
  • Steak of kip of videe met groentjes en aardappelen
  • Chocomousse

Dessert

  • Dessert van de Chef: € 12,50
  • Krokantje van appel , hazelnoot en kruimeldeeg: € 12,00
  • Citroen tartelette met zijn gezellen: € 8,00
  • Trio van chocolade op biscuit van donkere chocolade: € 11,00
  • Chocolade mousse: € 6,00
  • Crème brûlée met speculaas: € 6,00
  • Tiramisu met lange vingers: € 6,00
  • Assortiment van 5 desserts: € 10,00
  • Assortiment van 5 stuks koffie desserts: € 9,00

Wijnen

  • Aangepaste huiswijnen (wit / rood) - 2 flessen: € 20,00
  • Suggestie wijnen (wit / rood) - 2 flessen: € 32,00
  • Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag

Download als printversie

Dagschotel: € 17,50

  • Vis of vlees met kleine zoetigheid
  • Van maandag tot vrijdagmiddag

Week- en weekendmenu Van de chef (3, 4 of 5 gangen): € 35,00 / € 45,00 / € 55,00 p.p.

  • Twee amuses / Voorgerecht vis of vlees / Soep / Tussengerecht vis of vlees / Hoofdgerecht vis of vlees / Dessert van de chef / Koffie versnaperingen
  • Van maandag t.e.m. zondag

Klik en ontdek de dag-, week- en weekendschotel


Koude en warme buffetten (vanaf 10 personen) en buffetten op maat zijn mogelijk op aanvraag via +32 498 57 02 94 of keuken@la-passione.be

Ontdek meer

Bestellen en afhalen

Bestellen en afhalen kan op ma, di, do, vr, za & zo, tussen 9u en 21u (woensdag gesloten). Het tijdstip wordt afgesproken via telefoon of e-mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Vermeld ook je telefoonnummer indien je bestelt per e-mail.

Waar afhalen?

In onze Winkel: Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg, na afspraak

Gratis levering?

We leveren gratis binnen een straal van 15 km voor bestellingen vanaf € 30. Voor elke extra km rekenen we een bedrag van € 1 aan. Levering is voorzien tussen 10u en 13u of tussen 16u en 20u. Voor just-in-time levering wordt een extra kost aangerekend afhankelijk van
de locatie.

Hoe kan je betalen?

Betalingswijze: af te spreken bij bestelling. Cash of bancontact bij afhalen. Cash, Payconic of overschrijving bij levering. 

Welke veiligheidsmaatregelen neemt La Passione?

In onze keuken werken we zoals altijd volgens strikte hygiënische regels. Het La Passione-team hecht veel belang aan hygiëne en volgt de veiligheidsvoorschriften van de overheid minutieus op. Bij afhaling en levering respecteren we een afstand van minimum 1 meter. 

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mailtje: keuken@la-passione.be of geef een belletje: +32 498 57 02 94