Catering op maat

Catering op maat Voor privé- of bedrijfsfeesten

Een privéfeestje of een communiefeest bij jou thuis? Een bedrijfsfeest of receptie om de goede resultaten te vieren? Een event om je klanten in de bloemetjes te zetten? 

Het La Passione-team verhuist potten en pannen naar de plek waar jij de feestelijkheden organiseert. We trekken de culinaire lijn van onze keuken door en gaan aan de slag met verse en seizoensgebonden producten.

Onze wijnkelder herbergt een flinke collectie Noord-Italiaanse wijnen die perfect matchen met de lekkere gerechten die we voor jou in petto hebben.

Warme & koude buffetten

Onze Chef heeft samen met het La Passione team een aantal warme en koude buffetten uitgedokterd. Vanaf 10 personen geniet je van een warm buffet, vanaf 15 personen van een koud buffet. Wens je een buffet op maat? Laat het ons weten!

Ontdek alle buffetten

Meet & Eat

Een culinaire businesslunch voor online conferenties, geleverd bij elke deelnemer op het gewenste adres en afgestemd op het ritme van de vergadering.

Ontdek meer

Pasta actie voor clubs, scholen en verenigingen

La Passione geeft scholen, clubs en verenigingen de kans om geld te verdienen voor hun werking via de verkoop van pasta’s, lasagnes en andere gerechten.

Ontdek meer

Menuboxen voor verenigingen en scholen

La Passione geeft scholen, clubs en verenigingen de kans om geld te verdienen voor hun werking via de verkoop van Menuboxen en gerechten. 

Ontdek meer

Kip gerechten actie

Organiseer een eetdag met heerlijke kip gerechten. 

Ontdek meer

Formules op maat en voor elk budget

Een 3- 4- of zelfs  5-gangenmenu? Uit het vuistje? Een walking buffet? Tapas? We houden van maatwerk en onze Chef is graag creatief met ingrediënten. Een klein budget? Een groot budget? Onze Chef legt de juiste (culinaire) accenten zodat je gasten heerlijk genieten. We gaan er trouwens prat op altijd met kwaliteitsproducten te werken.

Logistieke ondersteuning

Indien gewenst nemen we de hele organisatie van jouw feest in handen en  zorgen we  voor logistieke ondersteuning: van tenten, serviesgoed, glazen, ervaren personeel tot onze Chef die bij jou aan huis komt koken.

Boek onze catering

Ons catering team staat klaar om jouw droomfeest te realiseren.
Contacteer ons via +32 498 57 02 94 of keuken@la-passione.be