zomerse afhaalgerechten

Zomerse afhaalgerechten

Deze prijslijst is geldig vanaf 25 mei 2022 en vervangt alle voorgaande prijslijsten.
We leveren gratis vanaf € 75, binnen een straal van 15 km.

Aperitieven & cocktails

  • 01 Huis prosecco 200 ml: € 5,50
  • 02 Huis prosecco 750 ml: € 16,00
  • 03 Feest Champagne 750 ml: € 35,00
  • 04 Huis Champagne 750 ml: € 45,00
  • 05 Magnum huis Champagne 1,5 l: € 90,00
  • 06 Cocktail van het huis: € 13,50
  • 07 Mocktail van het huis: € 12,50
  • 08 Trio van amuses van de chef: € 15,00
  • 09 8 tapas van de chef (volwaardige maaltijd, eindigt met zoet): € 50,00
  • 10 Tapasschotel kaas van kaasmeester Van Tricht met zijn gezellen (volwaardige lunch 1 persoon): € 25,00
  • 11 Tapasschotel vlees met zijn gezellen (volwaardige lunch 1 persoon): € 25,00
  • 12 Tapasschotel kaas en vlees met zijn gezellen (volwaardige lunch 1 persoon): € 30,00
  • 13 5 broodjes: € 15,00

Soepen

  • 14 Aspergesoep met stukjes asperges (1 liter): € 10,00
  • 15 Kreeftensoep met Noordzee delicatessen (1 liter): € 12,50
  • 16 Tomatensoep met balletjes (1 liter): € 8,00
  • 17 Dagsoep (1 liter): € 8,00

Koude voorgerechten

  • 18 Carpaccio van Holstein rund met truffel (100 gr / 200 gr: hoofdgerecht): € 15,00 / € 25,00
  • 19 Vitello tonnato met zijn gezellen (100 gr / 200 gr: hoofdgerecht): € 15,00 / € 25,00
  • 20 Huisgerookte zalm met asperges: € 15,00
  • 21 Carpaccio van Sint-jacobsvrucht met met limoen en basilicum: € 18,00
  • 22 Asperges met gerookte ham en mango: € 15,00

Warme voorgerechten / tussengerechten

  • 23 Scampi’s met lookboter en zijn gezellen (4 stuks / 8 stuks): € 17,00 / € 25,00
  • 24 Tongrolletjes met puree, grijze garnaal en aardappelpuree (4 stuks / 8 stuks): € 17,00 / € 23,00
  • 25 Asperges op Noorse wijze (6 stuks / 10 stuks): € 15,00 / € 25,00
  • 26 Asperges op Vlaamse wijze met kwarteleitjes (6 stuks / 10 stuks): € 15,00 / € 25,00
  • 27 Koude kreeft met mango en asperges (halve kreeft / hele kreeft): € 25,00 / € 50,00

Hoofdgerechten vis

  • 28 Kabeljauw haas met primeurgroenten en aardappeltjes: € 25,00
  • 29 Salsa van 4 scampi’s en 4 gamba’s met lookboter: € 28,00
  • 30 Trio van gegrilde vis met primeurgroentjes en aardappeltjes: € 28,00
  • 31 Griet met asperges en aardappeltjes: € 32,00
  • 32 Vispannetje met puree en grijze garnaaltjes: € 25,00
  • 33 Pladijs met julienne groenten en aardappeltjes: € 28,00

Hoofdgerechten vlees

  • 34 Filet pur Holstein met bearnaise- of pepersaus, aardappeltjes en primeurgroentjes: € 30,00
  • 35 Kalfskroon op Provençallse wijze met aardappeltjes en primeurgroenten: € 28,00
  • 36 Varkenshaasje met pepersaus, aardappeltjes en primeurgroenten: € 25,00
  • 37 Hoevekip met druivensaus en aardappeltjes: € 22,00
  • 38 Trio van vlees met primeurgroenten en aardappeltjes: € 28,00
  • 39 Pasta Tartufo (klein / groot): € 25,00 / € 50,00

Menu's

  • 40 Dagschotel (inclusief dagsoep en kleine zoetigheid): € 19,50
  • 41 Week-, weekendmenu de luxe - 3 gangen: € 35,00
  • 42 Week-, weekendmenu de luxe - 4 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 47,50
  • 43 Week-, weekendmenu de luxe - 5 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 58,00
  • 44 3-gangen kidsmenu (tot 12 jaar): € 15,00
  • 45 4-gangen kidsmenu (tot 12 jaar): € 20,00

Desserts

  • 46 Dessert van de chef: € 12,00
  • 47 Chocolademousse met zijn gezellen: € 7,00
  • 48 Crème brûlée: € 7,00
  • 49 Tiramisu: € 7,00
  • 50 Dessert met 5 verrassingen: € 12,00
  • 51 Trio van chocolade: € 11,00
  • 52 Kaasbordje van kaasmeester Van Tricht (1 persoon): € 11,00
  • 53 Ijsverrassing met vers fruit (vanaf 6 tot 250 personen) - prijs per persoon: € 7,00
  • 54 Koffiegarnituur - prijs per persoon: € 3,50

Wijnen

  • 55 Huiswijnen - 2 flessen (wit / rood): € 26,00
  • 56 Suggestiewijnen - 2 flessen (wit / rood): € 36,00
  • Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag