Zomerse afhaalgerechten
Deze prijslijst is geldig vanaf 25 mei 2022 en vervangt alle voorgaande prijslijsten.
We leveren gratis vanaf € 75, binnen een straal van 15 km.
Aperitieven & cocktails
- 01 Huis prosecco 200 ml: € 5,50
- 02 Huis prosecco 750 ml: € 16,00
- 03 Feest Champagne 750 ml: € 35,00
- 04 Huis Champagne 750 ml: € 45,00
- 05 Magnum huis Champagne 1,5 l: € 90,00
- 06 Cocktail van het huis: € 13,50
- 07 Mocktail van het huis: € 12,50
- 08 Trio van amuses van de chef: € 15,00
- 09 8 tapas van de chef (volwaardige maaltijd, eindigt met zoet): € 50,00
- 10 Tapasschotel kaas van kaasmeester Van Tricht met zijn gezellen (volwaardige lunch 1 persoon): € 25,00
- 11 Tapasschotel vlees met zijn gezellen (volwaardige lunch 1 persoon): € 25,00
- 12 Tapasschotel kaas en vlees met zijn gezellen (volwaardige lunch 1 persoon): € 30,00
- 13 5 broodjes: € 15,00
Soepen
- 14 Aspergesoep met stukjes asperges (1 liter): € 10,00
- 15 Kreeftensoep met Noordzee delicatessen (1 liter): € 12,50
- 16 Tomatensoep met balletjes (1 liter): € 8,00
- 17 Dagsoep (1 liter): € 8,00
Koude voorgerechten
- 18 Carpaccio van Holstein rund met truffel (100 gr / 200 gr: hoofdgerecht): € 15,00 / € 25,00
- 19 Vitello tonnato met zijn gezellen (100 gr / 200 gr: hoofdgerecht): € 15,00 / € 25,00
- 20 Huisgerookte zalm met asperges: € 15,00
- 21 Carpaccio van Sint-jacobsvrucht met met limoen en basilicum: € 18,00
- 22 Asperges met gerookte ham en mango: € 15,00
Warme voorgerechten / tussengerechten
- 23 Scampi’s met lookboter en zijn gezellen (4 stuks / 8 stuks): € 17,00 / € 25,00
- 24 Tongrolletjes met puree, grijze garnaal en aardappelpuree (4 stuks / 8 stuks): € 17,00 / € 23,00
- 25 Asperges op Noorse wijze (6 stuks / 10 stuks): € 15,00 / € 25,00
- 26 Asperges op Vlaamse wijze met kwarteleitjes (6 stuks / 10 stuks): € 15,00 / € 25,00
- 27 Koude kreeft met mango en asperges (halve kreeft / hele kreeft): € 25,00 / € 50,00
Hoofdgerechten vis
- 28 Kabeljauw haas met primeurgroenten en aardappeltjes: € 25,00
- 29 Salsa van 4 scampi’s en 4 gamba’s met lookboter: € 28,00
- 30 Trio van gegrilde vis met primeurgroentjes en aardappeltjes: € 28,00
- 31 Griet met asperges en aardappeltjes: € 32,00
- 32 Vispannetje met puree en grijze garnaaltjes: € 25,00
- 33 Pladijs met julienne groenten en aardappeltjes: € 28,00
Hoofdgerechten vlees
- 34 Filet pur Holstein met bearnaise- of pepersaus, aardappeltjes en primeurgroentjes: € 30,00
- 35 Kalfskroon op Provençallse wijze met aardappeltjes en primeurgroenten: € 28,00
- 36 Varkenshaasje met pepersaus, aardappeltjes en primeurgroenten: € 25,00
- 37 Hoevekip met druivensaus en aardappeltjes: € 22,00
- 38 Trio van vlees met primeurgroenten en aardappeltjes: € 28,00
- 39 Pasta Tartufo (klein / groot): € 25,00 / € 50,00
Menu's
- 40 Dagschotel (inclusief dagsoep en kleine zoetigheid): € 19,50
- 41 Week-, weekendmenu de luxe - 3 gangen: € 35,00
- 42 Week-, weekendmenu de luxe - 4 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 47,50
- 43 Week-, weekendmenu de luxe - 5 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 58,00
- 44 3-gangen kidsmenu (tot 12 jaar): € 15,00
- 45 4-gangen kidsmenu (tot 12 jaar): € 20,00
Desserts
- 46 Dessert van de chef: € 12,00
- 47 Chocolademousse met zijn gezellen: € 7,00
- 48 Crème brûlée: € 7,00
- 49 Tiramisu: € 7,00
- 50 Dessert met 5 verrassingen: € 12,00
- 51 Trio van chocolade: € 11,00
- 52 Kaasbordje van kaasmeester Van Tricht (1 persoon): € 11,00
- 53 Ijsverrassing met vers fruit (vanaf 6 tot 250 personen) - prijs per persoon: € 7,00
- 54 Koffiegarnituur - prijs per persoon: € 3,50
Wijnen
- 55 Huiswijnen - 2 flessen (wit / rood): € 26,00
- 56 Suggestiewijnen - 2 flessen (wit / rood): € 36,00
- Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag