Afhaalgerechten voorjaar 2021

Afhaalgerechten voorjaar 2021

Deze prijslijst is geldig vanaf 6 januari t.e.m. 28 februari 2021 en vervangt alle voorgaande prijslijsten.

Download de printversie

Aperitieven & cocktails

  • 01 - Huis prosecco 200 ml: € 5,50
  • 02 - Huis prosecco 750 ml: € 16,00
  • 03 - Feest Champagne 750 ml: € 35,00
  • 04 - Huis champagne 750 ml: € 45,00
  • 05 - Magnum huis Champagne 1,5 l: € 90,00
  • 06 - Huisaperitief wodka / gember / cardemon / vers fruit: € 10,00
  • 07 - Huismocktail gember / cardemon / limoen / vers fruit: € 9,00
  • 08 - Trio luxe amuses - verrassing van de Chef (3 stuks): € 12,00
  • 09 - Tapas van de Chef - vis / vlees (4 stuks): € 20,00
  • 11 - Tapas van de Chef de luxe - vis / vlees (8 stuks): € 40,00
  • 12 - Anti pasti - vlees / kaas / garnituur / brood (per persoon): € 16,00
  • 13 - Anti pasti de luxe - vlees / kaas / garnituur / brood (per persoon): € 22,00
  • 14 - Kaasbordje van kaasmeester van Tricht met garnituur en brood (100 gr): € 11,00
  • 15 - Kaasbordje van kaasmeester van Tricht met garnituur en brood (250 gr): € 25,00
  • 16 - Vleesplank - gekookt / gerookt / gebakken, met garnituur en brood (250 gr): € 23,00

Soepen

  • 17 - Kreeftensoep met zijn gezellen: € 14,00
  • 18 - Tomatensoep met kippenballetjes: € 9,00
  • 19 - Soep van bloemkool: € 9,00

Voorgerechten

  • 20 - Tartaar van rund met zijn gezellen: € 17,00
  • 21 - Carpaccio van rund met zwarte truffel: € 15,00
  • 22 - Vitello tonato met tonijnsaus: € 15,00
  • 23 - Noordzeetaartje met zijn gezellen: € 15,00
  • 24 - Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht met wasabi en limoen: € 16,00
  • 25 - Trio van paling met mesclun en dressing: € 16,00
  • 26 - Duo ganzenlever met zoete toetsen: € 16,00
  • 27 - Halve kreeft met sla en mango: € 23,00
  • 28 - Hele kreeft met sla en mango: € 46,00
  • 29 - Taartje van gerookte eend met salsa: € 15,00

Tussengerechten

  • 30 - Pasta tartufo (200 gr): € 25,00
  • 31 - Pasta met halve kreeft en primeurgroenten (warm): € 23,00
  • 32 - Tongrolletjes met garnaal en Hollandse saus: € 18,00
  • 33 - Koninginnenhapje met puree: € 13,00
  • 34 - Shotse zalm met groene asperges: € 17,00
  • 35 - Trio van vis met witte wijnsaus: € 16,00
  • 36 - Scampi’s met lookboter of lookroom (5 stuks): € 16,00
  • 37 - Gamba’s met tomaat, look en groene kruiden (3 stuks): € 17,50

Hoofdgerechten vlees

  • 38 - Kalfskroon met saus, Charlotte aardappel en primeurgroentjes: € 25,00
  • 39 - Varkenshaasje met pepersaus en aangepaste groenten: € 23,00
  • 40 - Hoevekip met tijmsaus en wokgroenten: € 22,00
  • 41 - Trio van vlees met aangepaste sauzen: € 27,00
  • 42 - Filet pur met aangepaste groenten: € 25,00
  • 43 Parelhoen met druivensaus: € 23,00
  • 44 - Koninginnenhapje met puree: € 20,00
  • 45 - Ribbekes La Passione: € 20,00

Hoofdgerechten vis

  • 46 - Tongrolletjes met Saint-Véransaus en puree: € 24,00
  • 47 - Koolvis met sambuca saus en Julienne groenten: € 24,00
  • 48 - Trio van vis met zijn gezellen: € 25,00
  • 49 - Pladijs met botersaus en amandelen: € 24,50
  • 50 - Kabeljauw op vel gebakken met groenten en aardappeltjes: € 24,50 
  • 51 - Gamba’s (4 stuks) en scampi’s (4 stuks) met lookboter: € 27,50
  • 52 - Halve kreeft van de Chef: € 23,00
  • 53 - Hele kreeft van de Chef: € 46,00

Desserts

  • 54 - Dessert van de Chef: € 12,50
  • 55 - Trio van chocolade: € 12,00
  • 56 - Dessert met 5 verrassingen: € 11,00
  • 57 - Crème brûlée met chocolade: € 7,00
  • 58 - Tiramisu met zijn gezellen: € 7,00
  • 59 - Chocomousse: € 7,00
  • 60 - Koffiegarnituur: € 9,00

Wijnen

  • 61 Huiswijnen - 2 flessen (wit / rood): € 24,00
  • 62 Suggestiewijnen - 2 flessen (wit / rood): € 34,00

Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag

Menu's

  • 63 - Dagschotel: € 17,50
  • 64 - Week-, weekendmenu de luxe - 3 gangen: € 35,00 - NIET VERKRIJGBAAR IN FEBRUARI
  • 65 - Week-, weekendmenu de luxe - 4 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 47,50 
  • 66 - Week-, weekendmenu de luxe - 5 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 58,00
  • 67 - 3-gangen marktmenu (voor 2 personen): € 50,00
  • 68 - 3-gangen kidsmenu (tot 12 jaar): € 20,00
  • 69 - 4-gangen kidsmenu (tot 12 jaar): € 25,00

Bestellen en afhalen

Bestellen en afhalen kan op ma, di, do, vr, za & zo, tussen 9u en 21u (op woensdag zijn we gesloten). Het tijdstip wordt afgesproken via telefoon of e-mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Vermeld ook je telefoonnummer indien je bestelt per e-mail.

Waar afhalen?

In onze Winkel: Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg, na afspraak

Gratis levering?

We leveren gratis binnen een straal van 15 km voor bestellingen vanaf € 75. Voor elke extra km rekenen we een bedrag van € 1 aan. Levering is voorzien tussen 10u en 13u of tussen 16u en 20u. Voor just-in-time levering wordt een extra kost aangerekend afhankelijk van
de locatie.

Hoe kan je betalen?

Betalingswijze: af te spreken bij bestelling. Cash of bancontact bij afhalen. Cash, Payconic of overschrijving bij levering. 

Welke veiligheidsmaatregelen neemt La Passione?

In onze keuken werken we zoals altijd volgens strikte hygiënische regels. Het La Passione-team hecht veel belang aan hygiëne en volgt de veiligheidsvoorschriften van de overheid minutieus op. Bij afhaling en levering respecteren we een afstand van minimum 1 meter. 

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mailtje: keuken@la-passione.be of geef een belletje: +32 498 57 02 94