Afhaalgerechten lente

Afhaalgerechten lente

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 maart  en vervangt alle voorgaande prijslijsten. We leveren gratis vanaf € 75, binnen een straal van 15 km.

!!!Voor afhalingen op dinsdag en woensdag, gelieve 24 uur op voorhand te bestellen!!!

Download de printversie

Aperitieven & cocktails

  • 01 - Huisprosecco 200 ml: € 5,50
  • 02 - Huisprosecco 750 ml: € 16,00
  • 03 - Feestchampagne 750 ml: € 35,00
  • 04 - Huischampagne 750 ml: € 45,00
  • 05 - Magnum huischampagne 1,5 l: € 90,00
  • 06 - Huisaperitief wodka / gember / cardemon / vers fruit: € 11,00
  • 07 - Huismocktail gember / cardemon / limoen / vers fruit: € 10,00
  • 08 - Trio van luxe amuses van de Chef: € 12,00
  • 09 - Tapas van de Chef - vis / vlees (4 stuks): € 20,00
  • 10 - Tapas van de Chef - vis / vlees / kaas / zoet (volwaardig menu - 9 stuks): € 40,00
  • 11 - Antipasti - vlees / kaas / garnituur / brood (per persoon): € 16,00
  • 12 - Antipasti de luxe - vlees / kaas / garnituur / brood (per persoon): € 22,00
  • 13 - Kaasbordje van kaasmeester Van Tricht met zijn gezellen + brood: € 11,00
  • 14 - Kaasschotel de luxe van kaasmeester Van Tricht met zijn gezellen en brood (volwaardige lunch 1 persoon): € 25,00
  • 15 - Vleesplank de luxe: gekookt / gerookt / gebakken, met garnituur en brood (volwaardige lunch 1 persoon): € 25,00
  • 16 - Broodjes de luxe, afgewerkt met vis of vlees (5 stuks per persoon - volwaardige lunch): € 15,00

Soepen

  • 17 - Aspergesoep van witte en groene asperges: € 10,00
  • 18 - Bloemkoolsoep met grijze garnaal: € 9,00
  • 19 - Kreeftensoep met zijn gezellen: € 14,00
  • 20 - Dagsoep: € 8,00

Voorgerechten (koud)

  • 21 - Handgesneden tartaar van filet pur met zijn gezellen (100 gr / 200 gr): € 17,00 / € 25,00
  • 22 - Carpaccio van Holsteinrund met zijn gezellen (100 gr / 200 gr: hoofdgerecht): € 15,00 / € 25,00
  • 23 - Vitello tonnato met tonijn en parmezaan: € 17,00 / € 25,00
  • 24 - Noordzeebordje met delicatessen en kruidensaus: € 16,00
  • 25 - Belgisch goud - asperges met gerookte Schotse zalm: € 16,00
  • 26 - Belgisch goud asperges met ganzenlever en mango: € 18,00
  • 27 - Kreeft bellevue met zijn gezellen (halve kreeft / hele kreeft): € 25,00 / € 50,00
  • 28 - Duo van ganzenlever en ganzenlever paté met rode ui: € 17,00
  • 29 - Gerookte paling op 3 wijzen gebracht: € 17,00

Warme voorgerechten / tussengerechten

  • 30 - Belgische goud - asperges op Vlaamse wijze (voorgerecht / hoofdgerecht): € 16,00 / € 25,00
  • 31 - Belgische goud - asperges op Noorse wijze (voorgerecht / hoofdgerecht): € 17,00 / € 27,00
  • 32 - Scampi’s lookroom of lookboter (4 stuks / 8 stuks: hoofdgerecht): € 17,00 / € 25,00
  • 33 - Scampi’s / Gamba’s (2-2 / 4-4: hoofdgerecht): € 17,00 / € 28,00
  • 34 - Kabeljauwhaas met spinazie en hollandaisesaus: € 17,00
  • 35 - Sint-jacobsvrucht met garnaal Charlotte en bieslook: € 17,00
  • 36 - Tongrolletjes met lentegroenten (5 stuks / 8 stuks): € 15,00 / € 22,00
  • 37 - Kikkerbilletjes met lookboter (8 stuks): € 17,00
  • 38 - Gebakken zwezerik afgewerkt met jonagold: € 20,00
  • 39 - Pasta tartufo (klein of groot): € 24,00 / € 48,00

Hoofdgerechten vlees

  • 40 - Varkenshaasje met primeurgroenten en aardappeltjes: € 23,00
  • 41 - Filet pur met twee sauzen en primeurgroentjes: € 27,00
  • 42 - Kalfshaas met lentegroentjes en krieltjes: € 25,00
  • 43 - Trio van vlees van de Chef met zijn gezellen: € 27,00
  • 44 - Hoevekip met saus en wokgroentjes: € 22,00
  • 45 - Ribbekes met hun gezellen: € 22,00
  • 46 - Parelhoenfilet met druivensaus: € 23,00
  • 47 - Koninginnenhapje met puree en lentegroentjes: € 20,00

Hoofdgerechten vis

  • 48 - Warme kreeft met zijn gezellen (halve kreeft / hele kreeft): € 25,00 / € 50,00
  • 49 - Trio van vis met primeurgroentjes: € 27,00
  • 50 - Sint-jacobsvrucht met warme groenten: € 27,00
  • 51 - Noorse zalm met hollandaisesaus: € 23,00
  • 52 - Wilde griet gebakken op vel met groene asperges: € 26,00
  • 53 - Vispannetje La Passione: € 22,00
  • 54 - Kabeljauwhaas met spinazie en hollandaisesaus: € 24,00

Desserts

  • 55 - Dessert van de Chef: € 12,50
  • 56 - Trio van chocolade: € 12,00
  • 57 - Dessert met 5 verrassingen: 11,00
  • 58 - Crème brûlée met chocolade: € 7,00
  • 59 - Tiramisu met zijn gezellen: € 7,00
  • 60 - Chocomousse: € 7,00
  • 61 - Trio van aardbeien uit Hoogstraten: € 10,00
  • 62 - Koffiegarnituur (per persoon): € 4,00

Wijnen

  • 63 - Huiswijnen - 2 flessen (wit / rood): € 24,00
  • 64 - Suggestiewijnen - 2 flessen (wit / rood): € 34,00
    Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag

Menu's

  • 65 - Dagschotel: € 17,50
  • 66 - Pasta van de week (keuze uit 3 pasta’s) - Ontdek meer
  • 67 - Week-, weekendmenu de luxe - 3 gangen - NIET VERKRIJGBAAR GEDURENDE DE MAAND MAART: € 35
  • 68 - Week-, weekendmenu de luxe - 4 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 47,50
  • 69 - Week-, weekendmenu de luxe - 5 gangen (inclusief flesje bubbels - 200 ml): € 58,00
  • 70 - 3 gangenmarktmenu (voor 2 personen): € 50,00
  • 71 - 3 gangenkidsmenu (tot 12 jaar): € 15,00
  • 72 - 4 gangenkidsmenu (tot 12 jaar): € 20,00

Vegetarische gerechten zijn op verzoek verkrijgbaar

Download de printversie

Bestellen en afhalen

Bestellen en afhalen kan op ma, di, do, vr, za & zo, tussen 9u en 21u (op woensdag zijn we gesloten). Het tijdstip wordt afgesproken via telefoon of e-mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden wanneer je per e-mail bestelt.

Waar afhalen?

In onze Winkel: Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg, na afspraak

Gratis levering?

We leveren gratis binnen een straal van 15 km voor bestellingen vanaf € 75. Voor elke extra km rekenen we een bedrag van € 1 aan. Levering is voorzien tussen 10u en 13u of tussen 16u en 20u. Voor just in time-leveringen wordt een extra kost aangerekend afhankelijk van
de locatie.

Hoe kan je betalen?

Betalingswijze: af te spreken bij bestelling. Cash of bancontact bij afhalen. Cash, Payconiq of overschrijving bij levering. 

Welke veiligheidsmaatregelen neemt La Passione?

In onze keuken werken we zoals altijd volgens strikte hygiënische regels. Het La Passione-team hecht veel belang aan hygiëne en volgt de veiligheidsvoorschriften van de overheid minutieus op. Bij afhaling en levering respecteren we een afstand van minimum 1 meter. 

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mailtje: keuken@la-passione.be of geef een belletje: +32 498 57 02 94