Afhaalgerechten Kerst en Oudjaar

Afhaalgerechten Kerst en Oudjaar

Ontdek hieronder de afhaalgerechten voor de eindejaarsperiode. Deze gerechten kunnen afgehaald worden vanaf 22 december 2020 t.e.m. 3 januari 2021.

Download de eindejaarsfolder (*)

(*) Je kan deze afdrukken en de gewenste gerechten invullen op de bestellijst. Vervolgens kan je deze bij ons afgeven.

Heerlijk aperitieven

  • Assortiment van bladerdeeg hapjes (4 stuks): € 10
  • Trio van amuses: € 12
  • Trio van tapas (mini gerechtjes): € 17,50
  • Tapasschotel (kazen van Tricht, vlees assortiment, brood & garnituren): € 17,50
  • Luxebord met kazen van van Tricht en/of vlees assortiment met brood & garnituren: € 25
  • Prosecco 250 cl: € 8,00
  • Prosecco 750cl: € 18,50
  • Champagne De Castellane: € 35,00
  • Champagne Moët et Chandon:  € 45,00
  • Champagne Magnum: € 90,00

Voorgerechten

Brood en boter wordt voorzien bij alle voorgerechten

  • Halve Canadese Kreeft met een slaatje, cocktail en mango: € 25,00
  • Hele Canadese Kreeft met een slaatje, cocktail en mango: € 50,00
  • Taartje van huisgerookte zalm gevuld met Noordzee delicatessen: € 15,00
  • Vitello tonnato met zijn gezellen: € 15,00
  • Carpaccio van wit blauw rund met verse truffel: € 18,00
  • Carpaccio van hert met verse truffel: € 18,00

Tussengerechten (warm)

  • Tongrolletjes met Julienne groentjes en boterpompoen (4 stuks): € 15,00
  • Zalmhaasje met bospaddenstoelen en wittewijnsaus: € 15,00
  • Trio van vis (kabeljauw, zalm en gamba’s): € 20,00
  • Halve Canadese Kreeft met kruidenboter: € 25,00
  • Hele Canadese Kreeft met kruidenboter: € 50,00
  • Koninginnenhapje van Mechelse koekoek met bladerdeeg: € 13,00
  • Wilde duif met Charlotte aardappel en portodressing: 18,00

Soepen

Brood en boter wordt voorzien bij alle soepen

  • Kreeftensoep met cognac en rivierkreeftjes (1 liter): € 13,00 / 2 personen
  • Kreeftensoep met verse kreeft: € 17,50 / 1 persoon  
  • Cappuccino van bospaddenstoelen met truffel (1 liter): € 12,00 / 2 personen 
  • Soepje van pompoen met zijn gezellen (1 liter): € 10,00 / 2 personen 
  • Tomatensoep met handgerolde kippenballetjes (1 liter): € 9,00

Hoofdgerechten

  • Hertenfilet met portosaus met wintergarnituur en kroketjes of aardappeltjes: € 30,00
  • Kalkoen met druivensaus met winter garnituur en kroketjes of aardappeltjes: € 25,00
  • Parelhoenfilet met knolselder, witloof, trio worteltjes en kroketjes of aardappeltjes: € 25,00
  • Kalfshaas met een trio van groentjes, sausjes en kroketjes of aardappeltjes: € 30,00
  • Trio van wild (fazant / hert / duif met groenten en kroketjes of aardappeltjes: € 35,00
  • Tarbotfilet met waterkerssaus, puree en primeur groentjes: € 30,00
  • Grietfilet met mousseline aardappel en groentjes: € 30,00
  • Trio van vis (zalm, scampi’s en kabeljauw) met hun gezellen: € 30,00
  • Kabeljauwhaas met lichte currysaus en zijn gezellen: € 26,00
  • Koninginnehapje van Mechelse koekoek met bladerdeeg: € 19,00

Eindjaars menu's

*** Menu 1: € 55,00 p.p. ***

2 tapas met flesje prosecco 250 ml / persoon +++ Carpaccio van blauw-wit met parmezaan en truffel +++ Soepje van pompoen  +++ Parelhoen op vel gebakken met portosaus, aardappeltjes en primeurgroentjes  +++ Dessert van de chef +++ Koffiesnoepjes (Brood en boter inbegrepen)

*** Menu 2: € 57,00 p.p.***

2 tapas met flesje prosecco 250 ml / persoon +++ Noordzee taartje met garnaal en delicatessen  +++ Cappuccino van bospaddenstoelen en zwarte truffel  +++ Trio van vis met wok groenten en kruiden saus en Charlotte aardappel +++ Dessert van de chef +++ Koffiesnoepjes (Brood en boter inbegrepen)

*** Menu 3: € 65,00 p.p.***

2 tapas met flesje prosecco 250 ml / persoon +++ Kreeft Bellevue met salsa van mango +++ Bisque van garnaal met kruiden en room +++ Kalfshaas met rozemarijn, primeurgroentjes en gepofte aardappel +++ Dessert van de chef +++ Koffiesnoepjes  (Brood en boter inbegrepen)

Vegetarische gerechten op verzoek verkrijgbaar

Afhaalmenu Kerstmis

  • 4 culinaire gangen: € 60 p.p.
  • Kids afhaalmenu: € 25 per kind (tot 12 jaar)

Ontdek meer

Afhaalmenu Oudjaar

  • 5 culinaire gangen: € 80 p.p.
  • Kids afhaalmenu: € 25 per kind (tot 12 jaar)

Ontdek meer

Desserts

  • Dessert van de Chef: € 12,50
  • Dessert met 5 verassingen: € 12,00
  • Chocolademousse met rode vruchten: € 8,00
  • Tiramisu met Baileys: € 8,00
  • Koffiegarnituur (5 / 1 persoon): € 10,00
  • Kaasplank van Kaasmeester van Tricht met zijn gezellen: € 12,00 / 1persoon

Wijnen

  • Basis wijnpakket  (wit / rood): € 22,00
  • Suggestie wijnpakket (wit / rood): € 36,00
  • Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag

Ijstaarten: € 30 / stuk

  • 01 - Luxe-bûche mango (7 personen)
  • 02 - Luxe-bûche karamel (7 personen)
  • 03 - Luxe-bûche chocolade (7 personen)
  • 04 - Luxe-rond karamel (10 personen)
  • 05 - Luxe-rond chocolade (10 personen)
  • 06 - Santa Claus vanille (10 personen)
  • 07 - Santa Claus vanille / mokka (10 personen)
  • 08 - Santa Claus vanille / chocolade (10 personen)

Download de eindejaarsfolder (*)

(*) Je kan deze afdrukken en de gewenste gerechten invullen op de bestellijst. Vervolgens kan je deze bij ons afgeven.

Bestellen en afhalen

Deze eindejaarsafhaalgerechten kunnen afgehaald worden vanaf 22 december 2020 t.e.m. 3 januari 2021. De gerechten kunnen vanaf nu besteld worden tot 1 dag voor de gewenste leveringsdatum. Het tijdstip wordt afgesproken via telefoon of e-mail. Geef je bestelling door via keuken@la-passione.be of +32 498 57 02 94. Vermeld ook je telefoonnummer indien je bestelt per e-mail. Gelieve eventuele allergieën te vermelden bij je bestelling.

Waar afhalen?

In onze Winkel: Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg, na afspraak. 

Gratis levering?

We leveren gratis binnen een straal van 35 km voor bestellingen vanaf € 30. Voor elke extra km rekenen we een bedrag van € 1 aan. Levering is voorzien tussen 10u en 13u of tussen 16u en 20u. Voor just-in-time levering wordt een extra kost aangerekend afhankelijk van de locatie.

Hoe kan je betalen?

De bestelling is pas definitief na storting van het volledige bedrag en het bestelnummer op onze feestrekening: BE12 0689 3529 9992. Indien je een factuur wenst, gelieve dit op voorhand te vermelden.

Welke veiligheidsmaatregelen neemt La Passione?

In onze keuken werken we zoals altijd volgens strikte hygiënische regels. Het La Passione-team hecht veel belang aan hygiëne en volgt de veiligheidsvoorschriften van de overheid minutieus op. Bij afhaling en levering respecteren we een afstand van minimum 1 meter. 

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mailtje: keuken@la-passione.be of geef een belletje: +32 498 57 02 94