5-gangen moederdagmenu

5 culinaire gangen voor alle lieve mama's - € 65 p.p.

Op 7, 8 en 9 mei dekken wij de tafel speciaal voor jouw mama. Geen dagelijkse kost - ook al krijgen we er niet genoeg van - maar wel keuze uit een 5-gangenafhaalmenu (€ 65 p.p.) om duimen en vingers bij af te likken. 

2 tapas & flesje bubbels (200 ml) +++ Canadese kreeft met slascheuten en mango +++ Soepje van garnaal met cognacroom +++ sint-jacobsvrucht met garnaal Charlotte en zeedelicatessen +++ Parelhoen met portodressing en primeurgroentjes +++ Dessert van de Chef (Kaasbordje kaasmeester Van Tricht i.p.v. dessert: + € 11) +++ Brood & koffiegarnituur

Wijnarrangement

Basiswijnpakket (2 flessen): € 24 +++ Suggestiewijnpakket (2 flessen): € 34 +++ Aangepaste wijnen, dessertwijnen en versterkte wijnen op advies van onze sommelier op aanvraag

 

A la carte afhaalgerechten

Uiteraard kan je ook gewoon à la carte bestellen. Klik op onderstaande button en ontdek een rijkelijke keuze van arperitieven, soepen, gerechten en desserts.

Ontdek alle afhaalgerechten

Bestellen en leveren

Bestel via keuken@la-passione.be met vermelding van het eventueel gewenste wijn arrangement / optie kaasbordje. De bestelling is pas definitief na storting van het volledige bedrag en met vermelding van het bestelnummer op onze feestrekening: BE12 0689 3529 9992. Afhaling / gratis levering (binnen een straal van 15 km en vanaf € 75) is voorzien op 7, 8 en 9 mei.