104 Menukaart

104 - Menukaart

Huisaperitief

Champagne Moët & Chandon per glas   € 13,50
Champagne Moët & Chandon per fles   € 65,00
Champagne Dom Pérignon per fles   € 250,00
Mocktail (citroengras – limoen – gember)   € 12,50
Cocktail (wodka – gember)   € 12,50

Fijnproevers verrassingsmenu Summer 104

Het fijnproevers verrassingsmenu wordt door onze Chef met de nodige passie en verse ingrediënten samengesteld.  Met dagverse producten trachten wij jullie smaakpapillen maximaal te verwennen.

4-gangen menu     € 52,00
5-gangen menu      € 64,00

Keuze artisanale kazen ipv dessert

 

+ € 10,00

Supplement artisanale kazen   € 20,00

3-gangen menu

3-gangen menu       € 42,00
Upgrade naar 4 gangen pp   + € 12,00

Keuze artisanale kazen ipv dessert

 

+ € 10,00

Supplement artisanale kazen   € 20,00
Aangepaste wijnen  – prijs per glas à rato van 1 glas per gang   € 7,00

Corona menu 3 gangen - ACTIE  bon 1 + 1 gratis

Download de actiebon, reserveer je plaats en geniet op vertoon van de bon van een gratis 3-gangen coronamenu. Indien je reserveert en deze bon wilt gebruiken moet je dit ook vermelden tijdens de reservatie!

3-gangen corona menu met actiebon

 

€ 21,00

Download de actiebon
 

Voorgerechten

Tartaar van Agnus beef (100 gr) met zijn gezellen    € 15,00

Carpaccio van blauw wit rund & handgeschaafde parmezaan & truffel, mayonaise, gedroogde ui en zomertruffel 

 

€ 15,00

Delicatesse uit de Noordzee met mierikswortel & gerookte zalm en paling   € 15,00

Halve kreeft “bellevue” met sla & cocktaildressing & mango

 

€ 22,00

Soepen

Aspergesoep met witte en groene asperges   € 7,50

Kreeftensoep met cognac en grijze garnaal & rivierkreeftjes 

 

€ 9,00

Gazpacho van Coeur de Boeuf tomaten met blokjes gekoelde tomaat en garnaaltjes   € 9,00

Tussengerecht

Scampi’s met lookroom (5 st)   € 15,00

Scampi’s met Thaise Curry (5 st) 

 

€ 15,00

Carpaccio van gerookte eendenborst, sinaasappel en mousseline   € 15,00

Sint-Jacobsvrucht met een puree van Charlotte-aardappel en garnalen

 

€ 15,00

Hoofdgerecht

Vanaf 5 personen maximum verschillende 4 gerechten. Bij alle gerechten worden aangepaste groenten & aardappelgarnituur en sauzen voorzien

Kalfshaas met zijn gezellen   € 30,00

Filet pure met handgeklopte bearnaise

 

€ 30,00

Grill schotel van vlees (300 gr)   € 33,00

Verse zeetong meunière

 

dagprijs

Filet van griet op vel gebakken met zomerse primeurs   € 30,00
Grill schotel van vis (300 gr )   € 33,00
Tarbot met zomergroenten en watercress     € 30,00
Pasta met zomertruffel  (optioneel mogelijk met 5 gr verse Belgische kaviaar gold +12,50 €)   € 35,00
Ribbekes op lage temperatuur gegaard (1,25 kg)   € 30,00

MOSSELEN (1,1 kg) met friet & saus

Mosselen natuur   € 22,00

Mosselen witte wijn 

 

€ 22,50

Mosselen look-room   € 23,00

Mosselen La Passione
Mosselen - 3 gamba’s - 3 scampi’s - grijze garnalen - kerstomaat

 

€ 35,00

Nagerechten

Zoet dessert van de chef   € 12,50

Champagne Sabayon (Möet & Chandon) & bourbon ijs & coupje  champagne

 

€ 18,00

Dame Blanche Valentino   € 10,00

Meesterlijk kaasbord van onze kaasmeester & gezellen

 

€ 18,00

Koffie met versnaperingen   € 8,00

Kids tot 12 jaar

Tomatensoep   € 5,00

Kaas of garnaalkroket

  € 7,50
Vidée & frietjes   € 12,50

2 lange hamburgers & frietjes

  € 12,50
Hoevekip & appelmoes & frietjes   € 12,50
Kinderijsje   € 6,00

Openingsuren keuken

  • Ma, di, do, vr, za, zo: 17u - 21u30
  • Wo: gesloten
  • Restaurant La Passione blijft tot nader order gesloten
  • Tijdens de openingsuren van 104 is de winkel ook geopend, maar enkel op afspraak

Reserveren en betalingen

Volgens de regelgeving van FAVV ben je enkel welkom mits reservatie via +32 498 57 02 94 of keuken@la-passione.be. Let wel: 104 is een restaurant, geen koffiebar, je kan er dus enkel terecht om te dineren. Betalen kan enkel elektronisch.

Waar vind je ons?

Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg.