104 - Menukaart
Huisaperitief
Champagne Moët & Chandon per glas | € 13,50 | |
Champagne Moët & Chandon per fles | € 65,00 | |
Champagne Dom Pérignon per fles | € 250,00 | |
Mocktail (citroengras – limoen – gember) | € 12,50 | |
Cocktail (wodka – gember) | € 12,50 |
Fijnproevers verrassingsmenu Summer 104
Het fijnproevers verrassingsmenu wordt door onze Chef met de nodige passie en verse ingrediënten samengesteld. Met dagverse producten trachten wij jullie smaakpapillen maximaal te verwennen.
4-gangen menu | € 52,00 | |
5-gangen menu | € 64,00 | |
Keuze artisanale kazen ipv dessert |
+ € 10,00 |
|
Supplement artisanale kazen | € 20,00 |
3-gangen menu
3-gangen menu | € 42,00 | |
Upgrade naar 4 gangen pp | + € 12,00 | |
Keuze artisanale kazen ipv dessert |
+ € 10,00 |
|
Supplement artisanale kazen | € 20,00 | |
Aangepaste wijnen – prijs per glas à rato van 1 glas per gang | € 7,00 |
Corona menu 3 gangen - ACTIE bon 1 + 1 gratis
Download de actiebon, reserveer je plaats en geniet op vertoon van de bon van een gratis 3-gangen coronamenu. Indien je reserveert en deze bon wilt gebruiken moet je dit ook vermelden tijdens de reservatie!
3-gangen corona menu met actiebon |
€ 21,00 |
Voorgerechten
Tartaar van Agnus beef (100 gr) met zijn gezellen | € 15,00 | |
Carpaccio van blauw wit rund & handgeschaafde parmezaan & truffel, mayonaise, gedroogde ui en zomertruffel |
€ 15,00 |
|
Delicatesse uit de Noordzee met mierikswortel & gerookte zalm en paling | € 15,00 | |
Halve kreeft “bellevue” met sla & cocktaildressing & mango |
€ 22,00 |
Soepen
Aspergesoep met witte en groene asperges | € 7,50 | |
Kreeftensoep met cognac en grijze garnaal & rivierkreeftjes |
€ 9,00 |
|
Gazpacho van Coeur de Boeuf tomaten met blokjes gekoelde tomaat en garnaaltjes | € 9,00 |
Tussengerecht
Scampi’s met lookroom (5 st) | € 15,00 | |
Scampi’s met Thaise Curry (5 st) |
€ 15,00 |
|
Carpaccio van gerookte eendenborst, sinaasappel en mousseline | € 15,00 | |
Sint-Jacobsvrucht met een puree van Charlotte-aardappel en garnalen |
€ 15,00 |
Hoofdgerecht
Vanaf 5 personen maximum verschillende 4 gerechten. Bij alle gerechten worden aangepaste groenten & aardappelgarnituur en sauzen voorzien
Kalfshaas met zijn gezellen | € 30,00 | |
Filet pure met handgeklopte bearnaise |
€ 30,00 |
|
Grill schotel van vlees (300 gr) | € 33,00 | |
Verse zeetong meunière |
dagprijs |
|
Filet van griet op vel gebakken met zomerse primeurs | € 30,00 | |
Grill schotel van vis (300 gr ) | € 33,00 | |
Tarbot met zomergroenten en watercress | € 30,00 | |
Pasta met zomertruffel (optioneel mogelijk met 5 gr verse Belgische kaviaar gold +12,50 €) | € 35,00 | |
Ribbekes op lage temperatuur gegaard (1,25 kg) | € 30,00 |
MOSSELEN (1,1 kg) met friet & saus
Mosselen natuur | € 22,00 | |
Mosselen witte wijn |
€ 22,50 |
|
Mosselen look-room | € 23,00 | |
Mosselen La Passione |
€ 35,00 |
Nagerechten
Zoet dessert van de chef | € 12,50 | |
Champagne Sabayon (Möet & Chandon) & bourbon ijs & coupje champagne |
€ 18,00 |
|
Dame Blanche Valentino | € 10,00 | |
Meesterlijk kaasbord van onze kaasmeester & gezellen |
€ 18,00 |
|
Koffie met versnaperingen | € 8,00 |
Kids tot 12 jaar
Tomatensoep | € 5,00 | |
Kaas of garnaalkroket |
€ 7,50 | |
Vidée & frietjes | € 12,50 | |
2 lange hamburgers & frietjes |
€ 12,50 | |
Hoevekip & appelmoes & frietjes | € 12,50 | |
Kinderijsje | € 6,00 |
Openingsuren keuken
- Ma, di, do, vr, za, zo: 17u - 21u30
- Wo: gesloten
- Restaurant La Passione blijft tot nader order gesloten
- Tijdens de openingsuren van 104 is de winkel ook geopend, maar enkel op afspraak
Reserveren en betalingen
Volgens de regelgeving van FAVV ben je enkel welkom mits reservatie via +32 498 57 02 94 of keuken@la-passione.be. Let wel: 104 is een restaurant, geen koffiebar, je kan er dus enkel terecht om te dineren. Betalen kan enkel elektronisch.
Waar vind je ons?
Sint-Jobstraat 104, 3550 Bolderberg.