Passie, gastvrijheid en authentieke smaken

Jeffrey en Hilde zijn al jaren op zoek naar het recept van het goede leven. Met La Passione kreeg hun queeste gestalte. In hartje Bolderberg ontvangen ze hun gasten met liefde in hun universum dat steunt op 3 pijlers: ontdekken, proeven en samen genieten.

Hun voorliefde voor eerlijke en authentieke producten combineren ze met de kunst van de gastvrijheid. Ze dokterden een concept uit voor levensgenieters met gevoelige smaakpapillen en een hang naar gezelligheid.

Eetgelegenheid, wijnbar, winkel & evenementen

Fijnproevers en smulpapen schuiven aan tafel in de gezellige eetgelegenheid waar de Chef met verse seizoensgebonden producten heerlijke gerechten uit z’n keukenmuts tovert terwijl de heer des huizes z’n kennis over Noord-Italiaanse wijnen etaleert.

Liefhebbers van pure smaken vinden hun gading in de winkel. Jeffrey en Hilde werken enkel samen met producenten die hun lekkernijen, specialiteiten en dranken op ambachtelijke wijze vervaardigen.

Bons vivants halen hun hart op tijdens de muzikale events en wijnproevers jongleren met tannines onder de deskundige regie van een gepassioneerde kenner tijdens de wijndegustaties.

De kunst van het goede leven

Jeffrey en Hilde hebben het tot hun missie gemaakt hun gasten in te wijden in de kunst van het goede leven. Ze doen dit met passie en hechten veel belang aan authenticiteit, of het nu gaat om de smaken in je bord of de gemoedelijke sfeer waarin je ondergedompeld wordt.

Anekdotes delen, herinneringen ophalen, belangrijke levensmomenten vieren of gewoon even ontspannen met familie en vrienden...La Passione is een halte waar je graag even afstapt voor een verwenmoment. La dolce vita in Bolderberg.

Jeffrey, Hilde en het La Passione-team heten je van harte welkom!

 

 • Smullen en proeven

  Smullen en proeven

  in onze brasserie en degustatieruimte

Bij La Passione proef je de pure Italiaanse en Vlaamse keuken die je vast en zeker zal doen watertanden. Een kleine hap, een volledige maaltijd, een lekker dessert... voor ieder wat wils. 

In onze degustatieruimte zak je gezellig weg terwijl je geniet van allerhande ambachtelijke specialiteiten of je maakt er kennis met een ruim gamma van wijnen uit Alto Adige.

 • Ontdek

  Ontdek

  ambachtelijke specialiteiten in onze winkel

In onze winkel ontdek je een ruim gamma van ambachtelijke specialiteiten, Zuid-Tiroolse wijnen, koffie van Jeanne Gennar, pralines van Valentino Chocolatier en zoveel meer. In onze gezellige degustatieruimte kan je ook alle producten proeven en ervaren.

Bij La Passione kan je ook altijd terecht voor originele geschenkmanden om je vrienden, familie, collega's of zakenrelaties te verrassen.

 • Bolderberg

  Bolderberg

  een inspirerende omgeving

Lekker ontspannen in La Passione na een dagje Bolderberg? Er valt heel wat te ontdekken in het dorp in de Belgische gemeente Heusden-Zolder dat zijn naam ontleent aan een getuigenheuvel, de Bolderberg.
 

 • De kluis van Bolderberg: een oord van stilte, te midden van ongerepte natuur.
 • De Wijers: één van de poorten tot De Wijers is Bolderberg in Heusden-Zolder. Deze uitgestrekte vijverstreek is van levensbelang voor heel wat dieren en planten.
 • Domein Bovy, een wandelpark van ruim 35 hectaren
 • De Sacramentsberg is een heuveltje nabij Viversel in de Belgische gemeente Heusden-Zolder.  Naar verluidt vond in 1317 te Viversel een mirakel plaats, bekend als het "wonder van de bloedende hostie"
 • De neogotische Sint-Jobkerk
 • Mijnerfgoed : De mijnsite is de stille getuige van wat eens één van de meest bloeiende industrieën van Limburg was.
 • Het Kasteel Terlaemen
 • De Sint-Quirinuskerk is de parochiekerk van Viversel.  Het betreft een neoclassicistische zaalkerk die werd gebouwd in 1838
 • En natuurlijk Circuit Zolder