Wijn leren proeven in 5 sessies

Tijdens deze cursus leert erkend wijndocent Patrick Cuijvers u de elementaire maar noodzakelijke degustatietechnieken om een wijn op een correcte, objectieve manier te kunnen beoordelen aan de hand van visuele aspecten, geur- en smaakzin.

Deze cursus kost € 199 per persoon, syllabus & 6 proefglazen inbegrepen.

Programma

  • 10.01.2017: Hoe degusteren we wijn?
  • 17.01.2017: Wat is wijn?
  • 24.01.2017: Hoe wordt wijn gemaakt?
  • 31.01.2017: Waar wordt wijn gemaakt?
  • 07.02.2017: Bubbels in wijn? Simpel of boeiend?

Duurtijd per sessie: 19u30 - 20u45 / pauze / 21u00 - 22u15

Locatie en inschrijvingen

We heten u graag welkom in de Sint-Jobstraat 104, 3550 Heusden-Zolder.
Gelieve u voor 18 december 2016 in te schrijven via info@la-passione.be of via +32 498 57 02 94