Schuif gezellig aan tafel voor een culinaire hoogmis. Onze Chef laat je smaakpapillen verrijzen boven heerlijke bordjes met moderne Vlaamse klassiekers. Ontdek het menu (verkrijgbaar in 4 of 5 gangen):

PROSECCO MET AMUSE
*****
GRAVAD LAX
Huisgemarineerde Zalm - Verse Aspergessalade - Limoencrème - Kruidensalade
*****
ASPERGESSOEP
Asperges - Grijze Garnaaltjes - Bieslook
*****
ZEEBAARS
Zeebaarsfilet - Parmaham - Risotto - Lamsoor - Parmezaan
*****
SORBET VAN WITTE PERZIK
*****
KALFSHAAS & ASPERGES
Kalfshaas - Asperges - Pommes Fondant - Spinazie - Dragon
*****
DESSERT LA PASSIONE
Framboos - Braambes - Blauwe Bes - Rode Bes - Vanille IJs - Prosecco

Reserveer tijdig je tafel

Het menu wordt geserveerd op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 april.

  • 4 gangen: € 62,50 PP (dranken niet inbegrepen)
    • Prosecco met amuse - Gravad Lax - Aspergessoep - Kalfshaas & Asperges - Dessert La Passione
  • 5 gangen: € 72,50 PP (dranken niet inbegrepen)
    • Prosecco met amuse - Gravad Lax - Aspergessoep - Zeebaars - Kalfshaas & Asperges - Dessert La Passione
  • Assortiment kazen ipv dessert = + € 8
     

Reserveer voor 18 april via info@la-passione.be of +32 498 57 02 94 (met vermelding van gewenste datum)