Eerlijke gerechten met verse producten

Sinds kort waait er een nieuwe wind door de keuken van La Passione! Met de glimlach schotelen we je authentieke Vlaamse gerechten voor, bereid met verse producten. Traditionele huisgemaakte klassiekers en hartverwarmende favorieten die de smaakpapillen net dat ietsje meer bieden. Een absolute aanrader!
Je kan verder bij ons ook terecht voor lekkere hapjes, snacks, soepen, pannekoeken. En niet te vergeten: een uitgebreid aanbod van heerlijke desserts. Ontdekt het allemaal in de Sint-Jobstraat 104 te Bolderberg. Bekijk de route en openingsuren.

  • Degustatieruimte

    Degustatieruimte

    zak gezellig onderuit terwijl je proeft van het ruime aanbod van ambachtelijke producten of geniet van een hapje en een drankje

In onze overdekte degustatieruimte in het hartje van Bolderberg zak je gezellig onderuit terwijl je proeft van het ruime aanbod van ambachtelijke producten of geniet van een hapje en een drankje. De Südtiroler gemütlichkeit zorgt ervoor de je je onmiddellijk thuisvoelt. Als de weergoden ons goed gezind zijn, is ons terras dé plaats waar je even kan ontspannen, genieten met vrienden en familie of relaxed kan wegdromen met een lekkere kop koffie, een verfrissend Südtiroler wijntje en een aangename bediening. 

In het leuke en gezellige winkeltje in een romantische, landelijke stijl maak je kennis met ons uitgebreid gamma van ambachtelijke specialiteitenBelgische chocolade, wijnen, grappa’s en specialiteiten van Südtirol staan hier in het middelpunt van de belangstelling.

  • Groepen & verenigingen

    Groepen & verenigingen

Ook groepen en verenigingen zijn ook welkom bij La Passione. De degustatie ruimte kan ook als meeting room gebruikt worden. Wil je een bezoek brengen en absoluut zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan op voorhand via het contactformulier of telefonisch via +32 498 57 02 94.

Op geregelde tijdstippen organiseren we ook wijndegustaties en cursussen wijn proeven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen.